Kundalini Activation Process (KAP)

Alles is energie, jij bestaat ook uit een dynamisch energieveld. Vaak zitten hier blokkades, verstoppingen of belemmeringen op waardoor je levens kracht energie niet vrij kan stromen. Een goede doorstroming helpt je beter in verbinding te zijn met je zelf en ook met je omgeving. De kundalini energie heeft een intelligentie die precies doet wat jou systeem op dat moment nodig heeft, door blokkades weg te halen en creatieve, krachtige en vitale levensenergie te laten stromen. Het is een natuurlijk energetisch proces, het help je systeem zichzelf weer te regenereren. Het gaat er niet om iets in jou te veranderen, maar om te worden wat je werkelijk bent en altijd was.

Meer informatie staat op www.kapsession.com

Dit is de link naar het evenement:

https://www.kapsession.com/event-details/kap-event-naarden-13-05

Opstellingen dagen in Naarden

Het leven is als een film en jij bent je eigen regisseur. Sommige stukken lopen op rolletjes en dat is prettig. Op andere vlakken kun je ervaren dat het het nog niet helemaal vloeiend loopt en je de regie uit handen lijkt te hebben gegeven. Dit kan zich op vele manieren uiten.

Vraag jij je bijvoorbeeld ook wel eens af

  • Hoe komt het toch dat ik steeds in dezelfde situatie terecht kom zonder dat ik dat wil?
  • Waarom ben ik toch altijd degene die alles moet regelen?
  • Wat maakt dat ik me altijd heel verantwoordelijk voel voor alles en iedereen?
  • Ik heb alles, een fijne liefde, een mooi gezin, een baan een huis maar toch voel ik me niet gelukkig.
  • Waarom stel ik altijd alles maar uit?
  • Ik heb veel vrienden maar voel me toch nooit ergens écht bij horen.

……

Wil je de regie weer in eigen handen nemen?
Het systemisch kijken naar jouw situatie kan je een verhelderend inzicht geven en een nieuw perspectief bieden in je leven.

Agenda Opstellingenmiddag Naarden

Zondag 16 oktober, van 13.00 tot 17.30
Zondag 20 november, van 13.30 tot 17.30
Zondag 11 december, van 13.00 tot 17.30

Wil je als representant aanwezig zijn of heb je een vraag die je wilt inbrengen? Meld je dan nu aan: samenopstellen@gmail.com

Lees verder

Activiteiten

 

Ademcirkel, Vergroot je vitaliteit en verdiep je intuïtie!

‘Gewoon’ ademhalen, dat klinkt heel makkelijk. Helaas is dat niet altijd vanzelfsprekend. Door stress kan je ademhaling ontregeld raken. Langdurige stress en ontregelde adem kunnen tot hyperventilatie, slecht slapen, vermoeidheid, depressie, burn-out, lusteloosheid en andere fysieke klachten leiden.

Je ademhaling heeft grote invloed op je emotie en gedachtes. Onverwerkte en onderdrukte emotie kunnen in de loop der jaren blokkades vormen in je lichaam. De adem is de belangrijkste tool om deze blokkades op te lossen. Met verbonden adem adem je je letterlijk vrij.

Ademen in een groep kan je heel veel brengen. De energie van de groep helpt je als individu in de ademcirkel. Er wordt gebruik gemaakt van muziek. Het ritme van de muziek neemt je mee op je ademreis.

Tijdens de sessie zijn we met 2 gecertificeerde ademcoaches. Wij helpen jou je adem verder te openen en te verbinden.

Datum: 29 oktober en 27 november
Inloop : 13.45 uur
Aanvang : 14:00
Duur : tussen de 2 uur en 2,5 uur
Maximaal 10 deelnemers
Prijs : 30 euro (graag contant en gepast meenemen)

Voor meer info, vragen en aanmelding:

Zara: https://www.feniksholistischcoachen.nl, info@feniksholistischcoachen.nl, 06 20692886

Tension Trauma Release exercises (TRE)

TRE® de oplossing bij stress

De 7 eenvoudige oefeningen helpen het lichaam diepliggende spierspanning, veroorzaakt door stress, te ontladen. TRE® wordt inmiddels in meer dan 40 landen met succes gebruikt bij allerlei vormen van stress, maar oorspronkelijk is het ontwikkeld als zelfhulpmethode om trauma’s  te verwerken.

De trillingen die opgeroepen worden door de 7 oefeningen zorgen ervoor dat de opgebouwde stress en spanning in het lichaam losgelaten worden. Puur fysiologisch, niet moeilijk en voor iedereen geschikt. Door deze methode wordt op een veilige manier een natuurlijk mechanisme van trilling in spier- en bindweefsel op spanning gebracht vanuit het autonome zenuwstelsel. Het ontladen kalmeert het zenuwstelsel en zo kan het lichaam terugkeren naar rust en balans.

Als gecertificeerd TRE®-provider begeleid ik je met deze krachtige methode. Wanneer je weet hoe TRE® werkt kan je de methode overal zelf inzetten. Op elk moment wanneer jij het nodig hebt!

Nieuwe reeksen: data volgen

De lessen gaan door bij minimaal 3 aanmeldingen.
Kosten €75,- voor de reeks.

Coachpraktijk voor Stress Ontladen

Annemiek Gassner
www.stressontladen.nl
T.0652- 478951