"Het is in mijn ritme in gaan slijten: elke woensdagochtend, vaste prik: yoga! Wakker worden met een fietstochtje naar de yogaschool. En dan mediterend verder ontwaken, met houdingen en beweging je lichaam activeren en afsluiten met een korte eindontspanning: voor mij het beste begin van de dag!" Thijs

"heerlijk begin van je dag, deze vroege vogel les, Vooral ook omdat Ganna met de oefeningen inspeelt op het ontwaken van je lichaam. Het is even doorbijten om zo vroeg al op je yogamat te liggen, maar het positieve effect is de hele dag voelbaar. Echt een aanrader!" Hesther

Sinds een jaar volg ik met veel plezier vinyasa-, Ashtanga vinyasa- en Anusara-yogalessen bij YogaYvonne. Ik heb bij veel studio's lessen gevolgd, maar de persoonlijke benadering, de kleinschaligheid én de grote variatie in stijlen bij YY gaven voor mij de doorslag. De docenten zijn uitstekend. Ik heb zo'n plezier in yoga gekregen dat ik nu wel drie keer per week ga, en niet kan wachten tot de volgende les!

Degelijke school met kundige en vaardige docenten. Yvonne zelf is een prachtige authentieke vrouw die uitstraalt dat ze doortrokken is van de yoga waar ze zoveel anderen waaronder mij zo positief mee heeft geraakt.

Prettige ruimten, plezierige sfeer, goede leraren. Een aanrader.

Ik yoga inmiddels anderhalf jaar bij YogaYvonne. Fijne plek en goede lessen. Er is een breed en ruim aanbod en je mag lessen die je mist op een ander moment inhalen. Dat lukt vrijwel altijd. Ik ga graag naar Hatha yoga bij Marieke en de Anusara lessen van Marije.

Reeds een flink aantal jaren volg ik Hatha yoga bij YogaYvonne. Een vast ankerpunt in de week welk onmisbaar is geworden voor mij. Goed voor het lichaam maar minstens zo goed voor de geest. De professionele en kundige wijze waarop de lessen worden gegeven alsook de flexibiliteit in het rooster dragen ertoe bij dat je geen les wilt maar ook niet hoeft te missen.

Volg al een aantal jaren Hatha yoga bij Yvonne en daarvoor elders. Door de geweldige wekelijkse yoga lessen van Yvonne, voel ik me weer in balans en heb ik nagenoeg geen onderrugproblemen meer en kan ik er weer wekelijks tegenaan.

Ik geniet drie keer per week van intensieve Asthanga Vinyasa flow. Lessen zijn zorvuldig en deskundig voorbereid. Docenten zijn attent, zelfs als de groep groot is. Fijne en liefdevolle sfeer.

Ik volg – onder andere voor m’n rug en schouders – nu ruim vijf maanden les in critical alignment yoga (CAY) en kijk er iedere week naar uit. Na vijf kwartier ‘inspanning’ ga ik ontspannen en vol energie weer naar huis.

Na ruim een jaar Yoga wil ik niet meer zonder. Bij YogaYvonne gestart met mijn practice en niet meer weg te slaan. De fijne ruimtes, de enorm gemotiveerde en professionele docenten en het veelzijdige aanbod van lessen maakt dat ik mij hier echt thuis voel en momenteel meerdere malen per week met veel plezier op de yoga mat sta. Ik kan het iedereen aanraden.

Een aantal jaren geleden ben ik bij Yvonne gestart met yogalessen. Heerlijke Hatha lessen, waarbij goed wordt gelet op het medische welzijn van een ieder. Iedere week kijk ik uit naar deze ontspannende en vooral inspirerende lessen. Deze lessen zijn zeer goed mogelijk, ook wanneer u niet in een "uitmuntende" conditie bent!

Pilateslessen zijn zeer prettig onder goede begeleiding in prettige omgeving, je wordt gecorrigeerd waar nodig. Ik les 2 x per week waardoor ik goed resultaat voel, vooral sterkere rug. Een aanrader!

Goede en professionele yogalessen. Mooie en sfeervolle ruimtes en fijne inspirerende docenten! Altijd weer heerlijk om te gaan!

Yoga met persoonlijke begeleiding en aandacht voor ieders fysieke mogelijkheden. De verschillende typen yoga maken voor iedere beoefenaar Yoga zeer toegankelijk. Mocht je een keer verhinderd zijn dan kun je je les inhalen bij een van de docenten. YogaYvonne voor mij al jarenlang een bijzondere yogastudio in het Gooi.

Na iedere les die ik volg bij YogaYvonne voel ik me zo goed! De sfeer aandacht en warmte in de professionele lessen zijn een aanvulling in mijn leven.

Ik volg al jaren yogalessen bij YogaYvonne. Je voelt gewoon dat er met hart en ziel wordt lesgegeven. De lessen zijn prettig en goed voorbereid, de lesruimtes ruim en licht (en schoon!) en er heerst een fijne sfeer. Een aanrader dus!

Voor mij is bij yoga heel belangrijk dat de docent een fijne stem heeft. Yvonne heeft een prettige rustige stem. Haar uitleg is duidelijk en ze corrigeert waar nodig. Ik volg zelf de Hatha yoga lessen. De herkenning van de oefeningen vind ik heel prettig. Met de yoga cd van Yvonne kun je heel goed en makkelijk de lessen bijhouden in de vakantie.

Een heerlijke en intensieve Asthanga Vinyasa flow les waar ik naar uitkijk. Brengt rust in het hoofd en kracht/lenigheid in het lichaam.

Wat ik zo fijn vind aan het centrum is dat er veel verschillende stijlen/keuzes worden aangeboden en daardoor ook verschillende docenten zijn. Er zit er altijd wel eentje bij die bij je past.

Yvonne laat je doen wat goed voor jou voelt. Zeer professioneel, met liefde en aandacht en in een fijne sfeer!

Yogacentrum Yvonne, even een moment om tot jezelf te komen. Dit alles in een inspirerende omgeving met zeer plezierige docenten.

Het is een fijne plek waar je even alleen maar bezig bent met lichaam en geest onder de professionele begeleiding van Yvonne. Een moment om iedere week naar uit te kijken. Wat je er leert, is ook prima toepasbaar in het dagelijks leven.

Yvonne kan de juiste sfeer creëren, heeft een prettige stem en de beoefening is in een voor mij juist ritmegevoel. De locatie en de grote zaal met het vele licht is zeer aangenaam.

Bij YogaYvonne gaan de docenten dieper op de achtergrond van de yoga beoefening in! Ik volg de Anusara lessen met Marije en de Ashtanga Vinyasa met Yvonne.