Luid de lente in met een Qigong wandeling op 22 maart 11 uur in Spanderswoud

Spanderswoud is een prachtig natuurgebied, een mengeling van bos, velden en hier een daar een oude woning of boerderij. De sfeer is speciaal, vooral onder de hoge bomen. Een prachtig gebied om Yuan Gong te doen.

In samenwerking met Qigong Natuurlijk worden hier van maart tot november natuurwandelingen georganiseerd, zo 1 keer in de maand.

Tijd en programma

We starten met welkom en een meditatie om 11.00 uur, daarna lopen we in stilte 15 minuten en doen een volgende Yuan Gong oefening. Halverwege volgt nog weer een andere oefening of boommeditatie, al naar gelang de situatie, het weer en dergelijke. Om ca 12.30 uur ben je weer terug bij het startpunt.

Slecht weer

Bij veel regen of als het heel koud is, wordt de wandeling afgeblazen. Zorg wel dat je voldoende warm gekleed bent als je mee doet. We staan of zitten soms 10 minuten bijna stil. Kleed je daarom warmer dan op een gewone wandeling.

Kosten

Per wandeling €12,50 per persoon. Opgeven via info@yogayvonne.nl of bel 06 24506720

Locatie
Spanderswoud ligt bij ’s Graveland. De wandeling start bij de kruising van de Oude Meent en het fietspad Spanderslaan. Je mag er alleen per fiets of lopend naar toe.

Als je met de auto komt, kun je 500 meter eerder langs de Oude Meent parkeren, dus vanaf de richting s Gravelandse weg.
Als je je opgeeft ontvang je een link naar google maps per mail of whatsapp.
Klik hier om het startpunt op google maps te vinden of kijk op onderstaand kaartje.