Wil je graag ervaren wat yoga voor je kan doen? Meld je dan aan voor een proefles of een proefmaand en kom bij ons langs. Je bent van harte welkom om kennis te maken met YogaYvonne.

Je boekt een proefles of proefmaand met de volgende 3 stappen:

  1. Maak een account aan in Momoyoga
    Momoyoga is ons boekingssysteem. Klik op bovenstaande button Inschrijven. Vul je naam, mailadres en telefoonnummer in en klik op Inschrijven. Je krijgt nu een mail met een link. Klik op deze link en maak een wachtwoord aan. Je hebt nu een account aangemaakt in ons reserveringssysteem Momoyoga.
  2. Koop een proefles of proefmaand
    Ga in Momoyoga naar tarieven, kies voor een proefles of proefmaand en volg de betaalstappen via IDEAL.
  3. Boek je eerste les
    Ga nu naar het lesrooster, kies de les uit die je wilt volgen. Klik op Boek nu. Volg de stappen voor het boeken van een les en klik op proefles om de les te betalen. Als je alle stappen goed hebt doorlopen is je les geboekt en krijg je een bevestigingsmail van je boeking.

Praktische info

Zorg ervoor dat je ongeveer 10 minuten voor tijd aanwezig bent en meld je bij de docent. Vertel hem/haar dat je voor een proefles komt en geef het aan als je lichamelijke beperkingen hebt of specifieke klachten. Ook vernemen we het graag van je als je zwanger bent. Vertel dit altijd aan de docent als je bij hem of haar voor het eerst een les volgt.

Wat neem je mee?

Neem je eigen yogamat, een warm dekentje, schone doek en een flesje water mee. Heb je geen eigen mat? Geen probleem. Dan kun je een mat van ons gebruiken en na afloop goed schoonmaken. Je mag onze props zoals (meditatie)kussens en bolsters gebruiken. Ivm de hygiëne vragen we je wel om een doek over de props te leggen die bij je hoofd komen, zoals hoofdkussentjes en bolsters. We ventileren de zalen goed om te zorgen voor een gezond binnen klimaat, dus kleed je in laagjes en denk aan warme sokken en een lekkere trui en warm dekentje, zodat je jezelf warm kunt houden tijdens de ontspanning.