Bij YogaYvonne kun je ook verschillende massages krijgen.
Klik op de balk van de desbetreffende massage om de informatie te tonen.

Op dit moment zijn er geen massages in het centrum. Neem direct contact op met  de masseur.

Thai yoga massage / gezichtsmassage / rug , schouders en nek massage / voet massage

 

Thaise yogamassage
Het wordt niet voor niets Thaise yoga genoemd omdat er veel sterke en diepe rekoefeningen gebruikt worden, die jou energie een boost geven waar je de hele dag van kan nagenieten. You feel a live again!

Gezichtsmassage
De beste manier om na een zware dag weer jezelf te worden, is een zachte aanraking van je gezicht. Een geweldig avontuur in de etherische wereld van aanraking.

Rug-, schouders- en nekmassage
Deze massage heeft geen uitleg nodig. Wij weten allemaal waar de spanningen zich vastzetten. Wij pakken deze spanningen aan en zorgen dat deze verdwijnen.

Essentiële massage
Als je je avontuur in de wereld van massage begint of als je gewoon een vredige, zachte aanraking nodig hebt, is dit iets voor jou. Het verwijderd afval uit de spieren en jaagt stress uit het lichaam. It’s time to slow down!

Voetmassage
Er is geen betere manier om te ontspannen na een stressvolle dag dan je voeten te laten masseren. Als je partner het niet meer wil doen, boek dan een sessie met mij - beYoytiful

Shiatsu massage

In deze moderne maatschappij leiden wij vaak een jachtig bestaan. Thuis en op het werk, wordt er dagelijks veel van ons gevraagd. Wanneer door stress of gezondheidsklachten, lichaam en geest uit balans raken, wordt onze natuurlijke energiestroom geblokkeerd. Dan is het belangrijk om tijd voor onszelf te nemen. En wat energie terug te nemen. Shiatsu kan daarbij helpen.

Al sinds de oudheid is de heilzame werking van massage bekend. In traditionele Oosterse culturen wordt een massage gezien als een natuurlijke ondersteuning van het dagelijkse bestaan. Een Shiatsu-massage voelt aangenaam en zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Shiatsu wordt ingezet om de gezondheid op peil te brengen en te houden. Klachten en ongemakken verbeteren of verdwijnen. Geen gezondheidsklachten? Shiatsu werkt ook als je géén klachten hebt. Het kan simpelweg een prettige manier zijn om te ontspannen en tot rust te komen. Een moment alleen voor jezelf. Om je kracht en balans te hervinden. Shiatsu kan dit ondersteunen en is geschikt voor jong en oud.

Kijk voor meer informatie op de site van Therese: www.shiatsu-pantarhei.nl / tel.: 0646 054657