Bij YogaYvonne kun je ook verschillende massages krijgen.
Klik op de balk van de desbetreffende massage om de informatie te tonen.

Shiatsu massage

In deze moderne maatschappij leiden wij vaak een jachtig bestaan. Thuis en op het werk, wordt er dagelijks veel van ons gevraagd. Wanneer door stress of gezondheidsklachten, lichaam en geest uit balans raken, wordt onze natuurlijke energiestroom geblokkeerd. Dan is het belangrijk om tijd voor onszelf te nemen. En wat energie terug te nemen. Shiatsu kan daarbij helpen.

Al sinds de oudheid is de heilzame werking van massage bekend. In traditionele Oosterse culturen wordt een massage gezien als een natuurlijke ondersteuning van het dagelijkse bestaan. Een Shiatsu-massage voelt aangenaam en zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Shiatsu wordt ingezet om de gezondheid op peil te brengen en te houden. Klachten en ongemakken verbeteren of verdwijnen. Geen gezondheidsklachten? Shiatsu werkt ook als je géén klachten hebt. Het kan simpelweg een prettige manier zijn om te ontspannen en tot rust te komen. Een moment alleen voor jezelf. Om je kracht en balans te hervinden. Shiatsu kan dit ondersteunen en is geschikt voor jong en oud.

Kijk voor meer informatie op de site van Therese: www.shiatsu-pantarhei.nl / tel.: 0646 054657

Thaise yogamassage

ArjanStress, vermoeidheid en/of stijve spieren?
Toe aan meer energie en flexibiliteit?
Slecht en/of onrustig slapen?
Dan is Thaise Yogamassage precies wat je nodig hebt.

Tijdens een 1 op 1 sessie van een 5 kwartier (1 uur massage en 15 minuten anamnese) onderga je een heilzame en interactieve behandeling. Naast het toepassen van acupressuur en spiermassage worden een aantal yogastrekkingen gegeven wat zorgt voor meer flexibiliteit in o.a. de gewrichten. Dit werkt zeer ontspannend. Tegelijkertijd activeert het de bloedcirculatie en worden de energiebanen gestimuleerd. Tijdens de massage is het prettig om gemakkelijk zittende kleding aan te hebben. De massage wordt uitgevoerd op een futon (mat) op de grond.

Je kunt je opgeven via info@yogayvonne.nl. De kosten zijn €60,00 per sessie.

Thaise stoelmassage

ArjanThaise stoelmassage is gebaseerd op de Thaise yogamassage. Deze dynamische vorm van massage bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van massage, meditatie en acupressuur. Thaise yogamassage ontspant, vitaliseert en brengt in balans.

Bij de Thaise stoelmassage ligt de nadruk op de rug- nek en schouderregio. Door middel van yogastrekkingen en acupressuur (drukpuntmassage) worden spierspanning en stress aangepakt.

Resultaat Thaise stoelmassage:

  • vermindert de effecten van stress
  • verbetert de energiedoorstroming
  • maakt spieren en gewrichten sterk en soepel
  • heeft een gunstig effect op geestelijke belastbaarheid en emotionele veerkracht

De Thaise stoelmassage wordt 1 op 1 gegeven op een speciale massagestoel. Je hoeft alleen – geheel gekleed – te gaan zitten.
Na 30 minuten kun je uitgerust verder.

Je kunt je opgeven via info@yogayvonne.nl. Het tarief voor een massage van een half uur is €35.