Ik ben Anneroos Sadeghi-de Wit.

Op jonge leeftijd hield ik al van dansen en tijdens mijn opleiding tot HBO dansdocent aan Codarts Hogeschool voor de kunsten in Rotterdam kwam ik in aanraking met klassieke Pilates en yoga. Sinds 2011 gaf ik full time ballet- en moderne dans lessen. Om zelf in training te blijven en iets aan de eindeloze gedachten stroom te doen besloot ik yoga lessen te gaan volgen.

Om mijn werkzaamheden uit te breiden besloot ik in 2016 een Pilates opleiding te gaan doen. Ik voelde me als een vis in het water en al snel volgde een tweede opleiding en de Pilates through pregnancy cursus bij BASI. Door mijn opleiding en opgedane ervaring begon ik het lichaam op een anatomische wijze beter te begrijpen en kon ik mensen goed helpen met hun houding en blessures. Ook mijn eigen lichaamsbewustzijn verdiepte, ik werd krachtiger en dansblessures verdwenen door Yoga en Pilates.

Mijn interesse verschoof en de wens om yoga docent te worden werd steeds sterker. In de jaren 2017-2019 heb ik de Pre teacher (50H), Basic Teacher Ashtanga (200H) en The path of Ashtanga (100H) gevolgd bij Delight Yoga Amsterdam. In deze tijd heb ik besloten bijna al mijn danslessen te stoppen en full time Pilates en yoga te gaan geven. In 2020 volg ik de Pilates Reformer opleiding bij STOTT.

Ik wil dat mensen weer plezier krijgen in bewegen. Dat ze soepel en gesmeerd de les uit gaan en weten waaróm ze bewegen zoals ze doen, wat hun patronen zijn en hoe ze die kunnen doorbreken. In een Pilates of Yoga les, het kan allebei, als je maar naar binnen durft te kijken en op onderzoek durft te gaan.