Yoga is al in mijn leven sinds ik drie was. Mijn grootmoeder runde een yogacentrum in Bussum, nadat ze 9 jaar had doorgebracht in een Hatha Yoga ashram in India. Mijn vader leerde me mijn eerste zonnegroet toen ik een jaar of acht was en yogafilosofie was op een vanzelfsprekende manier op de achtergrond in mijn opvoeding aanwezig.

Toch duurde het nog ruim dertig jaar voor ik yoga serieus ging beoefenen, maar toen was ik ook meteen gegrepen. Al vrij snel ging ik de Hatha Yoga docentenopleiding volgen bij Sai Mithra in Amsterdam en ik geef les sinds 2001. Na mijn eerste kennismaking met Vinyasa Yoga was ik zo geraakt door de bijzondere combinatie van fysieke uitdaging en meditatieve concentratie, dat ik besloot me verder in deze yogastijl te gaan ontwikkelen. Ik heb 2 Vinyasa opleidingen gevolgd. Bij Svaha Yoga in Amsterdam (500 uur) en bij Yoga Moves in Utrecht (Yoga Alliance RYT 200 uur).

Ik vind het prachtig zoals ieder yogales zijn eigen, unieke flow heeft. Sommige lessen zijn verstild en heel geconcentreerd. Een andere keer is de sfeer uitbundig en vol energie. Dat ik eraan kan bijdragen dat mensen zich verbinden met hun lichaam en ademhaling, en daarmee met hun essentie, ervaar ik als een groot geschenk.