Patricia van Romondt is geboren en getogen in Zwitserland en  van Nederlandse afkomst. Na een aantal jaren in de US, UK, Zwitserland en Kenya te hebben gewoond,  is zij verhuisd naar Bussum in 2016

Patricia is werkzaam als Pilates docent en gespecialiseerd in het werk met mensen met fysieke klachten. Zij heeft  een aantal samenwerkingen met fysiotherapeuten in Naarden.

De pilateslessen bij Yoga Yvonne geeft zij met veel persoonlijke aandacht en uitleg! De lessen zijn afwisselend en dynamisch en gericht op het versterken van de core stabiliteit, maar ook stabilisatie van de nek en schouders. Perfect als je aan je je houding wil werken en tevens om te voorkomen dat je klachten krijgt of aan je huidige klachten wil werken.

Daarnaast werkt Patricia aan het preventieve en herstel van patiënten via een eigen kleine praktijk in privé/duet setting.

Voor Patricia draait het om het contact met de klant waardoor deze zich gehoord weet en zich in vertrouwen open kan stellen. Dit alles doet zij met veel enthousiasme, passie en deskundigheid!’

Patricia is gecertificeerd van STOTT pilates, Canada en is bezig zich verder te ontwikkelen binnen de medische wereld op het gebied van Pilates.