Yoga en meditatie zijn voor mij niet alleen een fijne ontspanning, maar echt een manier van leven. Ik voel me meer gefocust en dat zorgt ervoor dat ik de hectiek van de dag aankan. Naast yogadocente ben ik namelijk ook nog logopediste en pedagoog. Als logopediste gebruik ik adem-ontspanningstherapie als basis voor de behandeling van stemproblemen. Naast het werk in mijn eigen praktijk ben ik verbonden aan Windesheim Almere als hogeschooldocent Logopedie. Het docentschap trekt mij steeds meer aan.

Mijn Raja yogaopleiding volgde ik bij Samyama, school voor bewustzijn en zelfontwikkeling. Daarnaast deed ik de Yin yoga opleiding van Arhanta.

Yin yoga geeft een mooie verstilling, waardoor je als vanzelf in een meditatieve ontspanning komt. De combinatie met Hatha yoga zorgt voor bewustzijn, het richten van aandacht en de opbouw van kracht. Mijn lessen zijn rustig in opbouw en zorgen ervoor dat je aanwezig kunt zijn in het nu, in je lichaam. Een yogales is voor mij geslaagd als je meegaat in de flow van mijn stem en na afloop soepel en ontspannen de yogaruimte verlaat!