Mijn naam is Jiska Lemmens en ik woon in Soest. Daar woon ik samen met mijn vriend en onze golden retriever Sammie. Van origine heb ik altijd veel intensieve sporten gedaan, spinning, hardlopen en krachtsporten. Tot mijn lijf en hoofd begon te vragen om meer rust, aandacht en focus. Via via kwam ik in aanraking met yoga en ben ik verliefd geworden op Yin Yoga. Ik vind het zo bijzonder om te merken hoe anders je dag eruit ziet na een fijne yinles, dat gun ik iedereen! En daarom heb ik de opleiding tot yin yoga docent gevolgd en geef ik deze liefde graag door.

Mijn vinyasa opleiding heb ik gevolgd bij Anat Geiger en Marcel van de Vis-Heil van The Fat Yogi’s. De opleiding is gebouwd rondom 3 pijlers, anatomie, filosofie en practice. Door het lichaam te begrijpen, begrijp je ook de houdingen. Elk lichaam is anders, daarom wordt er in de opleiding veel aandacht geschonken aan het menselijk lichaam, het benoemen van de functie van de houding en het aanbieden van opties. Maar ook aan het observeren van je geest, want uiteindelijk is dat de belangrijkste weg naar echte verandering.

In het dagelijks leven ben ik projectleider bij een heel tof bedrijf waar we mooie leeromgevingen maken. In mijn vrije tijd reis ik graag en verken ik over de hele wereld ook graag nieuwe yogalessen. Verder ben ik heel graag buiten met onze hond, lees ik graag, ga ik op de skates op pad of sla ik een balletje op de tennisbaan.

Ik hoop je binnenkort te zien bij één van mijn yinlessen op dinsdagavond!