Sinds 2002 is yoga niet meer weg te denken uit het leven van Jacqueline. Het verzorgen van yogalessen is haar grote passie. In de afgelopen 15 jaar heeft zij aan diverse doelgroepen les gegeven waaronder kinderen, tieners, volwassenen, zwangeren en ook aan langdurig/ernstig zieke mensen.

Naast het geven van yogalessen heeft zij ook cursussen/workshops gegeven zoals chakrapsychologie, yoga retreats, ouder en kind yoga, module tieneryoga bij een yoga opleiding, buitenyoga.

Jacqueline ervaart yoga als een spirituele weg waarin ik streef naar Santosha, hetgeen tevredenheid in het sanskriet betekent. Zoals de Dalai Lama zegt: “tevredenheid is de weg naar geluk”.

Santosha is ook altijd het motto voor de yogalessen die zij verzorgt waarbij de  innige verbinding tussen je lichaam en je geest de basis is om een gevoel van eenheid te ervaren. Ze is ervan overtuigd dat je vanuit het gevoel van eenwording een kwaliteit van het leven aanboort van waaruit geluk, liefde en succes kan opbloeien en ons de kracht van leven kan geven

Haar Yin Yoga lessen zijn ontspannend en zacht, een Hatha Yoga les kan intensief en afwisselend zijn, maar ook rustig en meditatief. Ze vindt het fijn als mijn lessen ook enkele verrassende oefeningen bevat waardoor geen les hetzelfde is.

Saswitha: 4-jarige Hatha Yoga Opleiding.

Specialisatie: zwangerschapsyoga.