Kijk voor data, tijden en locaties op het Rooster.

Voor lessen op de Bussumerheide verzamelen we bij Paviljoen Heidezicht, adres Randweg 203 in Bussum.

Voor lessen in Naarden verzamelen we bij het straatbord Anna van Burenstraat, net voor de brug richting de Vesting.

Aanmelden is verplicht.
Laat altijd weten of je er bent door je plaats te reserveren via MomoYoga HIER. Zo hebben wij overzicht wie en hoeveel te verwachten. Bij minimaal 4 personen gaat de buiten yogales door. Het maximale aantal is 16 personen.

De docent
Jacqueline heeft vele jaren buiten yoga gegeven en kijkt ernaar uit je te ontmoeten.

“Voel het zachte gras onder je voeten, ruik de heerlijke dennengeur, voel de wind door je haar en het avond zonnetje op je huid. Adem de prachtige natuur in en ervaar de intense stille momenten in het bos tijdens de buiten yoga.

Kom in verbinding met onze mooie natuur, maak verbinding met jezelf met echt beide voeten op aarde en voel de verbinding weer met de groep. Op gepaste afstand maar heerlijk samen!

De buiten yoga vindt plaats op een idyllische plek vlakbij Heidezicht. Op mooie zomeravonden vliegen in de avondschemering kleine vleermuisjes over, worden we soms bespied door een ree of een Schotse Hooglander.”  aldus Jacqueline.

Voor alle leden van YY met een geldig abonnement zit de buiten yogales in het abonnementsgeld. Heb je een leskaart dan laat je weten wanneer je een buiten yogales hebt gevolgd, zodat wij deze kunnen afstrepen van je kaart.

  • Tips: laagjes kleding met daarover heen een winddicht jasje. Sokken en sportschoenen. Neem een deken mee, een yogamat of een dikke handdoek, water, zelf op teken controleren. Bij warm weer/zon: een zonnebril en pet, zonnebrand crème.
  • Bij buiten yoga denk je al snel dat het lekker warm weer moet zijn. Dit is niet nodig. Wel moet het droog zijn.

Ook Ganna en Yvonne hebben de afgelopen 2 jaar onze buiten yogalessen verzorgd.

Kortom: onze buiten yoga les gaat bij elke temperatuur door, mits het niet regent.

Buiten yoga