Onze buiten yogalessen zijn op

  • maandagochtend van 09.00 tot 10.15 op 25 mei, 8 en 22 juni en 6 juli, verzamelen om 08.50
  • donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur elke week, verzamelen om 18.50
  • vrijdagochtend van 09.15 tot 10.30 uur op 22 mei door Ganna, verzamelen om 09.00
  • zaterdagochtend van 9.00 tot 10.15 uur op 30 mei, verzamelen om 08.50

We verzamelen bij Paviljoen Heidezicht, adres Randweg 203 in Bussum.

Aanmelden is verplicht.
Laat altijd weten of je er bent door je HIER op te geven. Zo hebben wij overzicht wie en hoeveel te verwachten. Bij minimaal 4 personen gaat de buiten yogales door. Het maximale aantal is 10 personen. Dit is de regel van de Gemeente Gooise Meren. Wij hebben een vergunning moeten aanvragen met een uitgebreid protocol.

In je aanmelding hebben wij jouw 06 nummer nodig. Geef je toestemming dat wij een app aanmaken voor de deelnemers. Jacqueline maakt een live locatie aan zodat je haar kunt vinden op de verzamel plek ongeveer 20 meter van het Paviljoen vandaan.

De docent
Jacqueline heeft vele jaren buiten yoga gegeven en kijkt ernaar uit je te ontmoeten.

“Voel het zachte gras onder je voeten, ruik de heerlijke dennengeur, voel de wind door je haar en het avond zonnetje op je huid. Adem de prachtige natuur in en ervaar de intense stille momenten in het bos tijdens de buiten yoga.

Kom in verbinding met onze mooie natuur, maak verbinding met jezelf met echt beide voeten op aarde en voel de verbinding weer met de groep. Op gepaste afstand maar heerlijk samen!

De buiten yoga vindt plaats op een idyllische plek vlakbij Heidezicht. Op mooie zomeravonden vliegen in de avondschemering kleine vleermuisjes over, worden we soms bespied door een ree of een Schotse Hooglander.”  aldus Jacqueline.

Voor alle leden van YY met een geldig abonnement zit de buiten yogales in het abonnementsgeld. Heb je een leskaart dan laat je weten wanneer je een buiten yogales hebt gevolgd, zodat wij deze kunnen afstrepen van je kaart.

  • Tips: laagjes kleding met daarover heen een winddicht jasje. Sokken en sportschoenen. Neem een deken mee, een yogamat of een dikke handdoek, water, zelf op teken controleren
  • Bij buiten yoga denk je al snel dat het lekker warm weer moet zijn. Dit is niet nodig. Wel moet het droog zijn.

Kortom: onze buiten yoga les gaat bij elke temperatuur door mits het niet regent.

Buiten yoga