Als kind is Brigitta in aanraking gekomen met yoga omdat zij rugproblemen had. Later verdiepte zij zich steeds verder in yoga. Al haar hele leven heeft zij er plezier van.

Door het beoefenen van yoga is het mogelijk ruimte te creëren in het lichaam, het lichaam sterker en krachtiger te maken en de geest tot rust te brengen. Brigitta zegt: “het mooie aan yoga is dat ik zie dat mensen zich beter voelen, tot rust komen en aankomen bij zichzelf, zowel volwassenen als kinderen”.

Haar lessen zijn praktisch en persoonlijk met aandacht voor de cursist. Zij biedt dikwijls iets extra’s aan in de les zoals het voorlezen van een verhaaltje, samen te mediteren of te genieten van een lange ontspanning.

Brigitta is opgeleid tot Hatha yoga docent gespecialiseerd in Hatha yoga voor verschillende doelgroepen. Naast de lessen voor volwassenen geeft zij les aan peuters op een kinderdagverblijf en kinderen op een basisschool, organiseert zij ouder & kind workshops en geeft les aan ouderen. Tevens biedt zij ademtherapie aan.

  • Saswitha yoga opleiding in Bilthoven met het specialisatie jaar ‘doelgroepen’.
  • Modules: adem & ademtherapie, Ayurvedische beginselen en massage, anatomie/fysiologie.
  • Workshops: kinder yoga (Saswitha), mindfullness (Saswitha en Sandra van Nispen), diverse yoga  weekenden, Engelstalige lessen.